BOOK TEATER

BOOK TEATER PÅ
telefon 3095 4411 og mail post@rumletv.dk

Støtte ordning Link til kunst.dk

Alle Rumlerik forestillinger er refusionsberettigede og produceret af Taastrup Teater under egnsteateraftalen


VolapykRumlerikkerne Volapyk

RUMLERIK TEATERFORESTILLING
Teater om Digital Sundhed

af og med Thomas Milton & Michael Sand

En teaterforestilling om to meget forskellige mennesker, der ved et tilfælde får tid til at mødes, og lære af hinandens forskelligheder.
Historien udspiller sig ved foden af et gammelt træ, hvor Tumle og Kloge mødes for første gang. De er begge veludrustede med smartphones og spillemaskiner, så behovet for kontakt med hinanden er umiddelbart ikke tilstede. Men da deres elektroniske udstyr går ned, bliver de konfronteret med stilheden, sig selv og hinanden. Deres ønske om ikke at være alene, samtidig med deres manglende evne til at møde et andet menneske, medfører absurde situationer og komiske konflikter.
En komisk, poetisk teaterforestilling, om venskab og trivsel.

Manuskript: Thomas Milton og Michael Sand
 Instruktør: Kristian Holm Joensen Scenografi: Karen Margrethe HøskuldssonMusik: Ulrik Bencard

Målgruppe: 4-104år


fedtefadetRumlerikkerne i Fedtefadet

af og med 
Thomas Milton & Michael Sand

Den er helt gal på Rumlerikkernes planet, Rumkuglen. Den grådige Fedtegreve har forbudt al dans, leg og glæde i sorg over at have mistet sin elskede Sukkergris.Rumlerikkerne er blevet set hoppe, løbe og danse, og i vrede over det beslutter Fedtegreven, at han vil spise Rumkuglen i en mundfuld, hvis ikke Rumlerikkerne melder sig i Fedtefadet. På flugt fra Fedtegrevens håndlanger Ædedolken, havner Rumlerikkerne i Fedtegrevens enorme krop.

Manuskript: Thomas Milton og Michael Sand
 Instruktør/konsulent: Solveig Weinkouff Scenografi: Karen Margrethe Høskuldsson Koreografi:  Sofie Pallesen Musik: Ulrik Bencard

Målgruppe: 5-10år


slikbovsenRumlerikkerne i Slikbøvsens land

af og med 
Thomas Milton & Michael Sand

Den ensomme Slikbøvs kidnapper Kerne for at få en ven.Nu begynder Rumlerikkernes farefulde rejse til Slikbøvsens land, over den brusende Chokoladeflod og igennem Bolcheskoven fyldt med buldrende sukkerknald.”Rumlerikkerne i Slikbøvsens Land” er en musikalsk fortælling med sange, rim og en oplevelse af at det sunde er forbundet med glæde. Frisk frugt er bedst, slik er kun til fest!

Manuskript: Thomas Milton og Michael Sand
 Instruktør: Kirsten Peüliche Scenografi: Karen Margrethe Høskuldsson Koreografi: Sofie Pallesen Musik: Ulrik Bencard

Målgruppe: 3-7år

Der er lukket for kommentarer.